+31 653368827 info@onthecorner.nl

Over Coaching

Media professionals

Of je nu redacteur, eindredacteur, producer, verslaggever of leidinggevende bent: met ruim dertig jaar ervaring in de media heb ik jouw werkomgeving scherp in beeld. Ik ken het medialandschap en kan jou met een loopbaantraject helpen daarin een – nieuwe – weg te vinden. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht als je doelgerichter wilt werken. Als je moeite hebt met deadlines. Of als de balans tussen werk en privé niet goed is. Als je het moeilijk vindt om grenzen te stellen, of als je effectiever wilt samenwerken.

Persoonlijke groei

Soms merk je dat je altijd tegen dezelfde dingen aanloopt: je grenzen niet goed kunnen aangeven. Moeilijk keuzes kunnen maken. Niet efficiënt kunnen werken of meningsverschillen niet tot een goed einde brengen. Je leidinggevende houdt je elk jaar voor dat je zichtbaarder moet zijn. Je bent perfectionistisch, en hebt daar last van. Of je bent verantwoordelijk voor een team en hebt moeite met het aansturen van sommige medewerkers. Je koestert een droom, maar denkt dat die nooit zal of kan uitkomen. Je staat ‘on the corner’. Hèt moment om mij op te zoeken!

Loopbaancoaching

In een intakegesprek kijken we wat je situatie is en wat je wilt onderzoeken. Daarna werk je in vier sessies toe naar een loopbaanstrategie: we kijken welke opties voor jou geschikt en haalbaar zijn. Na afloop weet je welke carrièrekeuzes je op korte en lange termijn kunt maken. Misschien ben je toe aan een andere omgeving. Of je wil blijven waar je zit, maar in een andere functie. Misschien wil je voor jezelf beginnen, en concludeer je dat je die stap nu wilt zetten.