+31 653368827 info@onthecorner.nl

Over mij

Als je bij mij komt sta je op een kruispunt in je leven, ‘on the corner’,

en je weet misschien niet wat er gebeurt als je afslaat.

Samen kijken we wat jouw doel is

en hoe je dat kunt bereiken.

Over mij

Ik ben historicus, maar heb altijd in de journalistiek gewerkt. Voor geschiedenis heb ik gekozen uit interesse voor mens, politiek, cultuur, samenleving en het vertellen van verhalen. Het grootste deel van mijn loopbaan heb ik gewerkt bij de publieke omroep: onder meer bij het NOS Journaal, NOVA (nu Nieuwsuur) en NOS Nieuws, de multimediale redactie waar ik eindredacteur ben van NOS.nl.

Bij de NOS ben ik tien jaar leidinggevende geweest en daarbij was de persoonlijke groei van collega’s begeleiden een belangrijke drijfveer. Daarin zocht ik verdieping en daarom ben ik in het najaar van 2019 begonnen aan de opleiding Coach Intensive bij Nonons in Amsterdam, die ik in de zomer van 2020 heb afgerond.

Fitnessen, wandelen, muziek luisteren, lezen koken en wielrennen zijn mijn hobby’s. Fietsen in West-Nederland betekent soms vechten tegen de wind, die er altijd is. De wolkenluchten boven dit landschap, die nooit hetzelfde zijn, geven mij een gevoel van vrijheid.

Mijn bedrijf heet On the Corner, naar de plaat van Miles Davis uit 1972. Zijn muziek is voor mij een bron van inspiratie omdat hij altijd nieuwe wegen insloeg. Andere inspiratiebronnen zijn film en fotografie, die mij hebben leren kijken naar mensen. Door film en fotografie kan ik mensen beter ‘lezen’. De beelden van mij op deze website zijn gemaakt door Tessa Posthuma de Boer.

On the Corner: life and career coaching - personal growth, persoonlijke groei, loopbaancoaching, senior professionals - Michiel Hartzuiker