+31 653368827 info@onthecorner.nl

Wat je kunt verwachten

Een coachingstraject bestaat uit een oriënterend gesprek om te bepalen wat je vraag is en of we een klik hebben, en een aantal gesprekken van een uur tot vijf kwartier. Coaches hebben geen geheimhoudingsplicht zoals artsen of advocaten, maar alle gesprekken zijn volledig vertrouwelijk; ook aan opdrachtgevers wordt niets gerapporteerd.

Coaching gaat over iets dat niet goed gaat in het hier en nu, en een helder doel dat je wil bereiken. Veel mensen denken na over zichzelf en zijn zich bewust van wat er speelt in hun leven. Maar het kan je helpen om daar met een buitenstaander over te praten en door middel van bewustwording, oefening of het ontwikkelen van vaardigheden stappen te zetten. Om je te bezinnen, om verder te komen of dromen te laten uitkomen!

Als je bij mij komt sta je op een kruispunt in je leven, ‘on the corner’, en je weet misschien niet wat er gebeurt als je afslaat. Als je je doel hebt bepaald kijken we hoe je dat kan bereiken. Een coach is geen expert of adviseur. Je bent zelf verantwoordelijk voor je traject en het stellen en bereiken van je doelen.

We kunnen afspreken in mijn praktijk in Amsterdam, maar ook een online sessie behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Ik kan me goed verplaatsen in anderen en heb een sterke intuïtie. Verder sta ik met beide benen op de grond, heb gevoel voor humor en gezond verstand. Als je behoefte hebt aan een inlevende en nuchtere aanpak, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt bij mij terecht voor coachingstrajecten in het Nederlands en Engels.

Ik houd mij aan de Internationale Ethische Code, die richtlijnen biedt voor een professionele, transparante en uniforme werkwijze voor coaches. Meer hierover op de website van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ook onderschrijf ik de Diversiteits- en inclusieverklaring van de EMCC, de European Mentoring and Coaching Council.

Bekijk hier de Internationale Ethische Code (pdf).